Pagina doorsturen

05 juli 2016

Fair in de Tuinen Mien Ruys

Een bezoek aan de Tuinen Mien Ruys is op dit moment een feest van kleur. Zondag 10 juli maken we uw bezoek extra feestelijk. Voor het derde opeenvolgende jaar vindt de Zomerfair plaats.

Beleef op deze dag de Tuinen Mien Ruys met al uw zintuigen van 12.00 - 17.00 uur. Entree Tuinen (inclusief Fair) : €8,- voor volwassen, kinderen €3,50. Donateurs gratis.

Laat u niet alleen verrassen door de zomerse schoonheid van de Tuinen, maar ook door de vele interessante en leuke producten die te koop zijn op deze fair: planten, waterschalen, sieraden, glaswerk, brocante, boeken en nog veel meer. 

De volgende standhouders zullen aanwezig zijn:

- Stichting De Voart
- Tierelantijn
- Zitiz
- Bontgeblokt
- Fulfilled
- Glasatelier Breekbaar
- Creanita
- Barbera de Leeuw
- De Voart
- Mirranda Bruins
- Keramiek@venture
- Joke van den Berg
- Patrick Schokker
- Onder de appelboom brocante en theetuin
- Gemaakt door Roely
- Onze Eigen Tuin
- Stichting Tuinen Mien Ruys

Daarnaast bakt onze bakker op deze dag de lekkerste producten in de takkenbosoven. Uiteraard zijn deze te koop voor een aantrekkelijke prijs. Hij vertelt met passie al werkend over het bakken. U vindt hem in de Boerenschuur, waar u ook terecht kunt voor een kopje koffie, thee of soep.

Ook meesterbloembinder Jan Wolting zal aanwezig zijn om de kunst van het bloembinden te demonstreren. Met planten uit de Tuinen maakt hij de mooiste boeketten. Deze worden voor een vriendelijke prijs verkocht. 

Voor de jongste bezoekers valt er natuurlijk ook veel te beleven met de ontdekkingstocht, het Geheime Bos en leuke spelletjes in het Kennishuis.

Wij hopen u allen te mogen verwelkomen.