Pagina doorsturen

12 mei 2016

Pinksterprogramma in de Tuinen Mien Ruys

Op maandag 16 mei, Tweede Pinksterdag, hebben wij een leuk en interessant programma voor u samengesteld. De Tuinen zijn op deze dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Tuinfluiters
In de Boerenschuur start met Pinksteren de expositie “Tuinfluiters”, kleine prenten met vogeltjes van de gewaardeerde grafiekkunstenaar Lenneke Saraber. De prenten zijn te zien en te koop. Er zijn bestaande en nieuwe werken.

Vogels in de Tuinen
De Tuinen zijn voor vogels ook een waar paradijs. Er komen dan ook veel verschillende soorten voor. Om 13.00 uur en om 14.30 uur is er de mogelijkheid om met ervaren vogelgids Johan Tinholt de vogels in de Tuinen te leren kennen en misschien ook te horen en te zien. Kinderen kunnen braakballen van uilen uitpluizen of zelf opzoek gaan naar vogels in de Tuinen.

Bloembinden
Meesterbloembinder Jan Wolting zal aanwezig zijn om met voorjaarsbloemen uit de Tuinen prachtige boeketten te maken.

Takkenbosoven
Vanaf twaalf uur brandt de takkenbosoven in de Boerenschuur en zal onze bakker, Aard Oegema, met grote passie vertellen en de lekkerste dingen bakken. Dit lekkers wordt natuurlijk ook verkocht. Ook is er hier de mogelijkheid om koffie/thee te drinken en te lunchen.