Pagina doorsturen

01 juli 2014

Sfeervolle Fair op 6 juli

Een bezoek aan Tuinen Mien Ruys op een zomerse zondag is op dit moment een feest van kleur! Zondag 6 juli maken we uw bezoek extra feestelijk met een intieme Tuin en Brocantefair in de Tuinen.

Laat u die zondag niet alleen verrassen door de zomerse schoonheid van de Tuinen, maar ook door alles wat te koop is op deze fair: planten, waterschalen, bijzondere tulpenvazen, gereedschappen, brocante, boeken en nog veel meer.

Onze bakker maakt deze zondag in de nieuwe ambachtelijke takkenbosoven in de Boerenschuur heerlijk geurende producten klaar die uiteraard ook te koop zijn voor een aantrekkelijke prijs. Hij vertelt  met passie al werkend over het bakken.

In de Tuinen worden de bloemenweides gemaaid met een echte zeis. Dit oude ambacht wordt deze dag gedemonstreerd door een van onze tuinmannen. Na het maaien zullen er prachtige saxofoonklanken klinken.

Ook zijn er mooie composities van meesterbloembinders te bewonderen en te koop. Mien Ruys was zelf ook  een enthousiast bloemschikster! Zoals u kunt zien in de expositie ‘90 jaar Tuinen Mien Ruys’ in Ruysend Riet.

Voor de jonge bezoekers valt er natuurlijk ook veel te beleven met de ontdekkingstocht, Het Geheime Bos en leuke spelletjes!

Beleef Tuinen Mien Ruys  met al uw zintuigen op zondag 6 juli van 12.00-17.00 uur!

Entree €7,50 / €3,50 voor kinderen tot 14 jaar. Donateurs gratis.