Pagina doorsturen

26 augustus 2023

Zondag 8 oktober verkoop bloembollen

Verkoop bloembollen
De Bloemoloog is aanwezig met verkoop van een groot assortiment biologische voorjaarsbollen. De Bloemoloog staat voor duurzaam en biologisch. Vanuit Noord-Holland biedt hij op markten en beurzen chemie-vrije bloembollen en knollen aan. De bloembollen zijn los te verkrijgen, geen voorverpakte zakjes! Dit houdt in dat er zelf, naar eigen smaak, gecombineerd kan worden en dat de beste kwaliteit uit de kist kan worden uitgezocht. 

Verkoop vasteplanten
Het najaar is bij uitstek een goede tijd om vaste planten te planten. De bodem is nog warm en dat betekend dat de planten een goede start krijgen. Bij de plantenverkoop is er een mooi assortiment planten te koop en op deze dag krijgt u 25% korting. Voor een perfecte bodem is er biologische potgrond en tuinaarde te koop van Bio- Kultura

Rondleidingen
Altijd al meer willen weten over de geschiedenis en de ontwerpen van de 30 verschillende tuinen? loop dan mee met een rondleiding met een van onze enthousiaste gidsen. Deze dag gratis en de rondleidingen starten om 13.30 en 14.30 uur bij het Theehuis.

------------------------

Entree Tuinen €9,50
Vanaf 12.00 uur bent u welkom, komt u alleen voor de verkoop van de bloembollen/ vaste planten dan betaald u geen entree.

Stichting Tuinen Mien Ruys | Moerheimstraat 84| 7701CG Dedemsvaart