Pagina doorsturen

24 september 2021

BLOEMBOLLENDAG

ZATERDAG 9 OKTOBER IN DE TUINEN MIEN RUYS

Het is herfst en nu komt de tijd eraan om bloembollen te planten voor een kleurrijke tuin in het voorjaar. In de Tuinen Mien Ruys zijn er op deze dag biologische bloembollen te koop en u kunt ook meer te weten komen over het gebruik van bollen en knollen in uw eigen tuin.

Speciale gast
Katja Staring , journalist, @dailygreenspiration.nl en schrijver van  onder andere ‘Liefde voor Dahlia’s’ en ‘Avontuurlijk tuinieren’, komt deze dag met enthousiasme vertellen over : avontuurlijk tuinieren met biologische bollen.  Na de lezing is  er gelegenheid tot vragen stellen en haar boeken zijn deze dag ook te koop.

Verkoop bloembollen
De Bloemoloog, is aanwezig met verkoop van een groot assortiment biologische voorjaarsbollen. De Bloemoloog staat voor duurzaam en biologisch.

Vanuit Noord-Holland biedt  hij op markten en beurzen chemie-vrije bloembollen en knollen aan. De bloembollen zijn los te verkrijgen, geen voorverpakte zakjes! Dit houdt in dat er zelf, naar eigen smaak, gecombineerd kan worden en dat de beste kwaliteit uit de kist kan worden uitgezocht. (Vanzelfsprekend kunnen de bloembollen in papieren zakjes uitgezocht worden.)

Rondleiding
Gidsen van de Tuinen zullen rondleidingen verzorgen en u vertellen over het ontstaan van de Tuinen maar ook over de ontwerpen van Mien Ruys.

Programma zaterdag 9 oktober 2021
10.00 uur        Tuinen Open, Verkoop van bloembollen door De Bloemoloog
11.00 & 13.00  Start rondleidingen door enthousiaste gidsen van de Tuinen
14.00 uur          Lezing Katja Staring

Entree van de Tuinen  is € 9,- .