Pagina doorsturen

01 september 2020

Zondag 6 september - presentatie Scheurkalender

Presentatie van de scheurkalender ‘Natuurlijk Geïnspireerd’ 2021 Zondag 6 september vanaf 13.00 – 17.00 uur.

In de Tuinen Mien Ruys te Dedemsvaart is zondagmiddag 6 september de presentatie van de scheurkalender ‘Natuurlijk Geïnspireerd’ 2021. De kalender is een dagelijkse bron van verwondering, voeding en inspiratie van wat de natuur ons door het jaar heen te bieden heeft, auteur is Ity Busstra, tuinvrouw en natuurschrijfster.

Vanaf 13.00 uur kan er de hele middag op verschillende plaatsen in de Tuinen meegedaan worden met inspirerende activiteiten die rechtstreeks uit de kalender afkomstig zijn, zoals een schrijfoefening, een zintuiglijke beleving, creatieve activiteiten en een meditatie. Uiteraard wordt rekening gehouden met voldoende ruimte voor iedereen.

Om 14.30 uur is er een rondleiding door de Tuinen Mien Ruys, aansluitend om 15.30 uur de presentatie van de scheurkalender en is deze ook daar te koop.

Natuurlijk is het theehuis ook geopend en bij aanmelding van tevoren via Ity Busstra of de Tuinen Mien Ruys (workshops@tuinenmienruys.nl) is deze middag een kop koffie of thee bij de entree inbegrepen. Laat weten of je komt, we zien er naar uit je toe ontmoeten deze middag!

Tuinen Mien Ruys
Ity Busstra