Pagina doorsturen

10 januari 2020

NL Doet vrijdag 13 maart

Aanmelden via: via https://www.nldoet.nl

Wil je een keer de handen uit de mouwen steken voor onze stichting Tuinen Mien Ruys? Doe dan op 13 maart 2020 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt onze organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

Met NLdoet maak je echt op 1 dag een groot verschil voor een ander. Door mee te helpen zorg je er bijvoorbeeld voor dat de Tuinen Mien Ruys weer netjes opgeruimd, onderhouden en klaargemaakt worden voor het komende tuinseizoen. Altijd weer een grote klus na de winterperiode en waarbij jouw inzet hard nodig is en zeer welkom! 

Na ontvangst met thee en koffie om 9.30 uur, ga je samen met andere vrijwilligers aan de slag om de Tuinen en de gebouwen na de winterperiode weer opgeruimd en op orde te krijgen. In de mooie en unieke omgeving van de tuinen kun je ervaren hoe leuk vrijwilligers-werk is. En je doet er de Stichting Tuinen Mien Ruys, die ook de rest van het jaar voor een groot deel afhankelijk is van de inzet van vrijwilligers, een enorm plezier mee.

Tegen de tijd dat we afsluiten met een lunch (12.30 uur) zal er een berg werk verzet zijn en zal iedereen met een voldaan gevoel terugkijken op een heel nuttig besteedde ochtend!

Meedoen als vrijwilliger is simpel; meld je aan via https://www.nldoet.nl   Alleen, of nog leuker: met je vrienden, collega’s of familie!