Pagina doorsturen

16 juni 2018

Speciale Midzomeravond in de Tuinen

In de Tuinen vieren we het begin van de zomer met een speciale avondopenstelling. Tijdens deze langste dag van het jaar zijn de Tuinen niet alleen overdag maar ook ’s avonds geopend.

Gedurende deze avond geniet u van de Tuinen in het avondlicht, maar ook van prachtige muziek, heerlijke huisgemaakte hapjes en een lekker drankje.

Kortom: een avond vol met geuren, kleuren, klanken en smaak. Deze avond begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Programma:

Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom in de Tuinen. Bij binnenkomst in het Theehuis wordt u ontvangen met koffie / thee en iets lekkers terwijl u luistert naar de prachtige klanken van fluitiste Saskia Streutker en gezin.

Vervolgens heeft u de gelegenheid om rond te wandelen door de Tuinen, waar op diverse plaatsen informatie en uitleg wordt gegeven door onze enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. Tevens vindt u op verschillende plaatsen in de tuin leden van de Bibliotheek Dedemsvaart. Zij zullen een aantal verhalen / gedichten voordragen.

Vanaf 19.30 uur kunt u genieten van heerlijke hapjes uit de takkenbosoven, met muziek door door gitarist Floyd Messina, in de Boerenschuur.

Rond de klok van 21.30 sluiten de Tuinen.

De kosten voor deze midzomernacht in de Tuinen bedragen €5,00 (inclusief entree, ontvangst met koffie / thee en iets lekkers en een consumptie in de Boerenschuur met bijbehorende hapjes.)