Pagina doorsturen

19 mei 2018

Activiteiten in juni

Ook in juni zijn er weer leuke en bijzondere activiteiten in de Tuinen.

De maand juni begint gelijk met een combi arrangement met de Vijvertuinen van Ada Hofman. Een bezoek aan beide tuinen, inclusief introductie en lunch, voor een aantrekkelijke prijs. Voor het complete programma en meer informatie:
Combi arrangement met Vijvertuinen van Ada Hofman

Vervolgens zijn er op zaterdag 9 juni twee creatieve workshops. Bij de workshop Bloemschikken kunt u de kunst van het bloembinden leren onder leiding van meesterbloembinder Jan Wolting. Bij de workshop Schilderen maakt u onder leiding van Jeanette Jipping in één dag uw eigen schilderij met acrylverf. Voor meer informatie:
Workshop Bloemschikken
Workshop Schilderen

Op 16 juni kunt u deelnemen aan de workshop Papier en textiel bedrukken door Lenneke Saraber. Zij leert u hoe u een eenvoudig patroon ontwerpt op basis van plantenvormen, die de basis zal vormen voor een stempel. Voor meer informatie:
Workshop Papier en textiel bedrukken

Op donderdag 21 juni vieren we het begin van de zomer met een speciale avondopenstelling. De Tuinen zijn dan ook 's avonds geopend van 18.30 tot 21.30 uur. Tijdens deze avond geven onze enthousiaste vrijwilligers en medewerkers op verschillende plaatsen in de Tuinen informatie en uitleg. Ook leden van de bibliotheek Dedemsvaart dragen verhalen en gedichten voor. Daarnaast kunt u genieten van de muzikale klanken van Floyd Messina en de familie Streutker. Uiteraard zijn ook onze bakkers aanwezig in de Boerenschuur. Prijs: €5,00 (dit is inclusief entree, ontvangst met koffie / thee en iets lekkers en een consumptie in de Boerenschuur met bijbehorende hapjes.) Voor meer informatie:
Midzomeravond

De maand wordt afgesloten met de cursus Botanisch Tekenen door Eline de Jong. Het onderwerp is alles wat bloeit op dit moment in de Tuinen. Er wordt gebruik gemaakt van de stippeltechniek. Voor meer informatie:
Cursus Botanisch Tekenen