Pagina doorsturen

27 april 2018

Activiteiten in de maand mei

In mei vinden er in de Tuinen een aantal leuke en creatieve workshops plaats in de Tuinen Mien Ruys. Maar we beginnen op zondag 6 mei met onze jaarlijkse Plantenverkoopdag.

Op de Plantenverkoopdag wordt het teveel aan planten uit de Tuinen ter verkoop aangeboden. Een unieke kans om, voor een vriendelijke prijs, in het bezit te komen van planten uit onze collectie.

Voor meer informatie: http://www.tuinenmienruys.nl/nl/367/6-mei-mien-ruys-plantenverkoopdag

Op zaterdag 19 mei geeft botanisch kunstenaar Jenny Post een cursus Botanisch Tekenen. Jenny is lid van de Vereniging Botanisch Kunstenaars Nederland en verzorgt al jaren cursussen en workshops. De cursus duurt van 10.30 tot 16.00 uur. Maximaal 10 deelnemers.
Voor meer informatie: http://www.tuinenmienruys.nl/nl/366/19-mei-botanisch-tekenen-door-jenny-post

Vervolgens vindt op vrijdag 25 mei de workshop Papier en textiel drukken plaats onder leiding van kunstenares Lenneke Saraber. Hierbij maakt u, tijdens een korte rondleiding, schetsen die de basis zullen vormen voor een ontwerp van een zelfgemaakte stempel. Van 10.00 tot 16.00 uur.
Voor meer informatie: http://www.tuinenmienruys.nl/nl/548/25-mei-workshop-papier-en-textiel-drukken-door-lenneke-saraber

We sluiten de maand mei af met de cursus Beplantingsplannen Maken op zaterdag 26 mei. Deze cursus wordt gegeven door onze hoofdtuinvrouw Conny den Hollander. Hierbij leert u waar u op moet letten bij het combineren van vaste planten om tot een passend beplantingsplan te komen. Max. 10 deelnemers.
Voor meer informatie: http://www.tuinenmienruys.nl/nl/368/26-mei-cursus-beplantingsplannen-maken