Lezing Tuinen Mien Ruys

Tuinen Mien Ruys kan voor uw tuinclub, tuinvrienden, of diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van tuinarchitectuur een lezing verzorgen op uw locatie.

De Tuinen Mien Ruys zijn ontstaan door de creativiteit en het enthousiasme van één vrouw. Tuinarchitect Mien Ruys heeft 70 jaar haar ideeën over beplanting en tuinarchitectuur gebruikt om fascinerende tuinen te maken. In Dedemsvaart, waar de Tuinen Mien Ruys zijn,  is zij begonnen met het experimenteren met planten, vormgeving en materialen.

Tijdens de lezing met powerpoint-presentatie wordt u meegenomen op een wandeling door de Tuinen Mien Ruys en wordt verteld over de markante persoonlijkheid van Mien Ruys en haar visie op tuinarchitectuur en in het bijzonder over al haar ontwerpen in de Tuinen Mien Ruys. U zult merken dat de Tuinen Mien Ruys, die sinds 1924 bestaan, nog steeds springlevend zijn en zich blijven ontwikkelen.

Indien u een afspraak wilt maken voor een lezing kunt u contact opnemen met Tuinen Mien Ruys per telefoon: +31 (0)523 - 61 47 74 of per e-mail: info@tuinenmienruys.nl

Kosten voor een lezing van twee maal drie kwartier: €135,00 exclusief reiskosten van €0,30 per km.