Meehelpen als vrijwilliger

Tuinen vragen veel onderhoud, dat is een feit. Een enthousiaste groep vrijwilligers helpt ons daarbij. Bent u een liefhebber van tuinieren en lijkt het u leuk om samen met anderen ervoor te zorgen dat de Tuinen er ook in de toekomst netjes bijliggen? Dan kunt u ons helpen.

Naast het onderhoud van de Tuinen en het maken van potten en boeketten is er veel werk te verzetten in het geven van rondleidingen, het onderhoud van gebouwen, tijdens cursus- en themadagen en bij de horeca in het Theehuis. Extra handen zijn zeer welkom!

Zo zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers voor:
- werk in de tuinen
- het geven van rondleidingen, ook zoeken we mensen die de Duitse of Franse taal beheersen.
- hulp bij horeca 
- de technische dienst

Wat doen we terug voor vrijwilligers?
Werken in de tuinen onder begeleiding van ervaren en deskundige vakmensen op verschillende gebieden in een prettige atmosfeer. De Tuinen Mien Ruys zijn niet alleen een mooie en leuke plek om te werken, maar ook een gelegenheid om veel kennis op te doen. Daarnaast heeft u als vrijwilliger natuurlijk gratis toegang tot de Tuinen.
Aan het eind van het seizoen bedanken we alle vrijwilligers op onze vrijwilligersavond.

Wilt u meer weten, u aanmelden als vrijwilliger of rondleider, of hebt u nog andere suggesties en ideeën, neem dan contact op met ons secretariaat, telefoon: (0523) 61 47 74, of stuur ons een email info@tuinenmienruys.nl