Groepsarrangementen

Heeft u een aanmelding voor 2021 neem dan contact met de Tuinen op. In overleg kijken we wat we kunnen aanbieden rekening houdend met de coronamaatregelen.

 

Wilt u iets leuks of bijzonders doen met uw relaties, familie, vrienden of collega's? De Tuinen Mien Ruys zijn graag gastvrouw voor de door u zelf samengestelde groep. Wij hebben de volgende arrangementen, maar passen deze graag aan aan uw wensen.

Voor onze luncharrangementen kunt u hier terecht.

Aanmelding kan via email: groepen@tuinenmienruys.nl of telefonisch via (0523) 61 47 74.

Combi arrangementen
Samen met de Historische Vereniging Avereest, de Beeldentuin Witharen en de Vijvertuinen van Ada Hofman bieden wij ook een aantal leuke combi arrangementen aan. Deze kunt u hier vinden.

Rondleidingen voor groepen
Groepen kunnen op aanvraag een rondleiding krijgen.
Per rondleider geldt een maximum van 15 personen.
De rondleidingen duren ongeveer anderhalf uur en kosten €55,00 per rondleider. Dit is exclusief de entree. Deze bedraagt €9,00 per persoon. Voor groepen vanaf 25 personen bedraagt de entree €8,00 per persoon.

Lezingen op een andere locatie in de winterperiode 
Ook is het mogelijk dat u ons tussen 1 november en 31 maart uitnodigt om op uw locatie een lezing te houden over een inhoudelijk thema. Wij doen dat graag voor alle groepen die interesse hebben in de Tuinen Mien Ruys. De lezing gaat over Mien Ruys en de Tuinen Mien Ruys. Voor een lezing kunt u contact met ons opnemen via info@tuinenmienruys.nl of telefonisch via 0523 - 61 47 74.


Kosten voor een lezing van twee maal drie kwartier: €135,00 exclusief reiskosten van €0,30 per km.