Oktober Keramiekmaand 2018

Wederom staat de maand oktober in het teken van de keramiek in de Tuinen Mien Ruys. Deze grote keramiektentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Keramiek@venture.

In navolging van het succes van drie vorige jaren hebben zij opnieuw een aantal keramisten uitgenodigd om samen met hen de expositie vorm te geven. Zowel binnen in de diverse gebouwen als buiten in de prachtige tuinen zal het werk van 12 keramisten te zien zijn gedurende de hele maand oktober.

Op zondagmiddag 30 september om 14.30 uur wordt de expositie feestelijk geopend met muziek, een hapje en een drankje en zal tot en met zondag 29 oktober te bezichtigen zijn tijdens de openingsuren van Tuinen Mien Ruys: di t/m za van 10.00u -17.00u en zondag van 12.00u - 17.00u.

Zondag 14 oktober is  er een rondleiding door de tuinen onder leiding van een keramist en een gids van de Tuinen (start om 13.00 uur en om 14.30 uur).

Keramiek@venture bestaat uit Joke Dekker, Anneke Jansen, Lia van Rhijn, Floor de Wit en Leo Broos. Samen kiezen zij een tiental keramisten uit om tijdens de Oktober Keramiekmaand met hen te exposeren.

Dit jaar nemen de volgende keramisten deel:

Klik hier om de folder te downloaden.

Klik op de namen van de deelnemers of op hun website voor meer informatie.

Voor informatie over eerdere edities van de Oktober Keramiekmaand klikt u op onderstaande links:

Editie 2017

Editie 2016

Editie 2015