3 oktober: Workshop Botanisch Tekenen door Eline de Jong

In de Tuinen Mien Ruys wordt een workshop botanisch tekenen gegeven. De workshop is vooral bedoeld voor beginners, maar ook degenen met tekenervaring zijn welkom. De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Het onderwerp van deze dag is herfstbladeren. Met behulp van transparant papier en de lichtbak gaat u op zoek naar een goede compositie binnen een cirkel. U maakt kennis met de stippeltechniek. 

Aantal deelnemers:
Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.

De workshops worden gegeven door Eline de Jong, werkend lid van de VBKN en docent tekenen in het voortgezet onderwijs. Meer informatie over de VBKN en Eline de Jong is te vinden op www.botanischkunstenaarsnederland.nl en www.elinedejong.nl.

Cursusgeld:
Het cursusgeld bedraagt € 65,- per dag, inclusief entree, koffie/thee/lekkers en een lunch, exclusief materiaal. Voor donateurs: € 60,-.

We tekenen óf buiten, óf in het “Kenniscentrum”, een ruimte met uitstekend licht en ruime tafels, middenin de inspirerende omgeving van de Tuinen.

Materiaallijst:
U kunt eigen materiaal meenemen of u kunt bij aanvang van de workshop een speciaal samengesteld pakket aanschaffen voor € 10,-. Het pakket bestaat uit:

  • HB-potlood
  • set van 2 Staedtler fineliners van verschillende diktes
  • 2 vellen schetspapier
  • vel transparant papier
  • vel Bristol en een vel Clairefontaine technisch tekenpapier, beide A4

Wilt u bij aanmelding aangeven of u een materiaalpakket wilt aanschaffen?

Locatie/routebeschrijving:
Moerheimstraat 84, 7701 CG Dedemsvaart
0523 - 614774
info@tuinenmienruys.nl

Inschrijven en informatie:
U kunt zich voor de workshop opgeven bij de Tuinen Mien Ruys: workshops@tuinenmienruys.nl of telefonisch via (0523) 61 47 74. Graag vermelden of u donateur bent van de Tuinen.
Deelnemers aan de workshop kunnen betalen door overmaking van het cursusgeld aan Tuinen Mien Ruys:

Rabobank: IBAN NL 50 RABO 0312 9215 43
ovv: Workshop Botanisch tekenen