22 september: Cursus Botanisch Tekenen door Eline de Jong

In de Tuinen Mien Ruys wordt een workshop botanisch tekenen gegeven. De workshop is vooral bedoeld voor beginners, maar ook degenen met tekenervaring zijn welkom. De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

De workshop is bedoeld voor beginners, maar ook degenen met tekenervaring of gevorderden die met de techniek kennis willen maken, zijn welkom. 

Aantal deelnemers:

Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers.

De workshops worden gegeven door Eline de Jong, werkend lid van de VBKN en docent tekenen in het voortgezet onderwijs. Meer informatie over de VBKN en Eline de Jong is te vinden op www.botanischkunstenaarsnederland.nl en www.elinedejong.nl

Cursusgeld:

Het cursusgeld bedraagt € 65,- per dag, inclusief entree, koffie/thee/lekkers en een  lunch, exclusief materiaal. We tekenen óf buiten, óf in het “Kenniscentrum”, een ruimte met uitstekend licht en ruime tafels, middenin de inspirerende omgeving van de Tuinen.

Materiaallijst:

U kunt eigen materiaal meenemen of u kunt bij aanvang van de workshop een speciaal samengesteld pakket aanschaffen voor € 15,-. Het pakket bestaat uit een set van 6 Staedtler fineliners van verschillende diktes, 2 vellen schetspapier, een vel transparant papier, en vel Bristol en een vel Schoellershammer, beide 24/32. Wilt u bij aanmelding aangeven of u een
materiaalpakket wilt aanschaffen?

Inschrijven en informatie:

Opgave kan via email: tuinen@mienruys.nl of telefonisch via (0523) 61 47 74. 

Betaling door overmaking van het cursusgeld uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop naar Tuinen Mien Ruys:

Tuinen Mien Ruys
Rabobank: NL 50 RABO 0312 9215 43 
ovv Workshop Botanisch tekenen

Locatie
Tuinen Mien Ruys
Moerheimstraat 84
7701 CG Dedemsvaart
(0523) - 614774 | tuinen@mienruys.nl