Groepsarrangementen

Wilt u iets leuks of bijzonders doen met uw relaties, familie, vrienden of collega's? De Tuinen Mien Ruys zijn graag gastvrouw voor de door u zelf samengestelde groep. Wij hebben de volgende arrangementen, maar passen deze graag aan aan uw wensen.

Voor onze luncharrangementen kunt u hier terecht.

Aanmelding kan door middel van het aanmeldformulier, via email tuinen@mienruys.nl of telefonisch (0523) 61 47 74.

Heeft u vragen over een bepaalde activiteit, dan kunt u mailen naar tuinen@mienruys.nl of bellen naar 
+31 (0)523 - 61 47 74.

Samen met de Historische Vereniging Avereest en de Beeldentuin Witharen bieden wij ook een aantal leuke combinatie arrangementen aan. Deze kunt u hier vinden.

Rondleidingen voor groepen
Groepen kunnen op aanvraag een rondleiding krijgen.
Per rondleider geldt een maximum van 25 personen.
De rondleidingen duren ongeveer anderhalf uur en kosten €50,00 per rondleider. Dit is exclusief de entree. Deze bedraagt €8,00 per persoon. Voor groepen vanaf 25 personen bedraagt de entree €7,00 per persoon.

Workshop Bloem & Brood
11.00 – 16.00 uur
In de kringloop van de natuur bloeien en sterven de planten, struiken en bomen. Daardoor hebben wij in de Tuinen een overschot aan natuurlijk afval. Naast het branden van onze houtkachels hebben wij een nieuwe bestemming gevonden voor dit afval, namelijk een originele, zelfgebouwde takkenbosoven.

Onder leiding van een echte bakker leert u de kunst van het bakken en vormen van verschillende soorten deeg. Als het brood in de oven gaat nemen wij u mee de Tuinen in en leren u kijken naar de verschillende beplantingen en ontwerpen in de Tuinen Mien Ruys.
Kortom het draait deze dag om schoonheid en smaak.

Kosten €55,00 p.p., donateurs €50,00 inclusief entree, rondleiding, lunch, hartige proeverij.
minimaal 8 personen.

Dagcursus Beplantingen samenstellen 
10.00 – 16.00 uur 

Op deze dagcursus staan vaste planten centraal. Hoe combineer je ze, rekening houdend met kleurgebruik, hoogte, habitus, blad en bloeivorm? Streven we naar een volmaakt esthetisch effect (onderhoudsintensief) of vormen natuurlijke groeiomstandigheden en plantengemeenschappen het uitgangspunt? Duidelijk zal worden dat er keuzes gemaakt moeten worden om tot een passend beplantingsplan te komen. Als extra hulpmiddel maken wij hierbij gebruik van onze eigen digitale plantendatabank. 

Kosten €65,-, donateurs €60,-, inclusief entree, cursusmap, koffie, thee, lunch 
Minimaal 8, maximaal 20 personen

In vijf gangen door de Tuinen 
Wij serveren tussen 12.00 - 17.00 uur op verschillende locaties in de Tuinen een maaltijd in drie gangen en leiden u in twee gangen langs bijzondere plekken door de Tuinen. Gewoon een bijzondere middag met tuin-liefhebbende tafelgenoten.

Wij organiseren deze activiteit voor een groep van minimaal 20 personen.

Deelname €37,50 per persoon inclusief entree, maaltijd en rondleiding.

Lunchen in Wandelgangen
Wij serveren tussen 12.00 - en 17.00 uur een luxe lunch op verschillende locaties in de Tuinen en leiden u in twee gangen langs bijzondere plekken door de Tuinen. Gewoon een bijzondere middag met tuin-liefhebbende tafelgenoten.

Deelname € 29,50 inclusief entree, rondleiding en lunch.
Minimaal 10 personen.

Lezingen in de Boerenschuur: 
Kosten €75,- exclusief entree.
Minimaal 10, maximaal 60 personen.
Duur lezing 1 uur.

Lezingen op een andere locatie in de winterperiode 
Ook is het mogelijk dat u ons tussen 1 november en 31 maart uitnodigt om op uw locatie een lezing te houden over een inhoudelijk thema. Wij doen dat graag voor alle groepen die interesse hebben in de Tuinen Mien Ruys. De lezing gaat over Mien Ruys en de Tuinen Mien Ruys. Voor een lezing kunt u contact met ons opnemen via tuinen@mienruys.nl of telefonisch via 0523 - 61 47 74.

Kosten voor een lezing van twee maal drie kwartier: €135,00 exclusief reiskosten van €0,30 per km.