Juni

In dagprogramma's is over het algemeen geen lunch opgenomen. In het Theehuis is het echter mogelijk een smakelijke lunch tegen een schappelijke prijs te gebruiken. De tijdstippen van cursussen, themadagen en seminars zijn de exacte begintijdstippen. Deze bijeenkomsten worden in de Boerenschuur gehouden. Houd er rekening mee dat het circa vijftien minuten kost om entree te betalen en van de kassa naar de Boerenschuur te komen.

Hele maand juni:
Ontdekkingstocht voor kinderen
Elke donderdag zijn onze bakkers aanwezig in de Boerenschuur en bakken zij vers brood en andere lekkernijen.

Beelden

Zie ook onder informatie exposities

Exposities
In Ruysend Riet

Zondag 9 juni en maandag 10 juni: Pinksteren

De tuinen zijn op  maandag Tweede Pinksterdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Zaterdag 8 juni: Workshop Botanisch Tekenen door Eline de Jong
Klik hier voor meer informatie.

Vrijdag 21 juni: Midzomeravond
Klik hier voor meer informatie

Zaterdag 22 juni: Stempelen en Drukken door Lenneke Saraber

Tijdens een beknopte rondleiding kun je alvast schetsjes maken en materialen verzamelen die het uitgangspunt vormen voor je stempel, de blockprint. Als je denkt dat je niet kunt tekenen, dan is dit juist een kans om te ontdekken hoe je vormen kunt vereenvoudigen en juist daarmee iets bijzonders te maken.
Met een aantal huis-tuin-en -keuken materialen of materialen die je hebt gevonden in de tuin maak je vervolgens jouw stempel. Werk precies of juist heel eenvoudig, dat maakt niet zoveel uit. Deze stempel wordt de basis voor een motief. Door op verschillende manieren de stempel af te drukken en dit te herhalen, creëer je een eigen patroon. Daarin kun je al jouw fantasie in kwijt.
Aan het eind heb je een serie leuke ansichtkaarten of vouwboekje!

Aanmelden
Aanmelden kan via email: tuinen@mienruys.nl of telefonisch via (0523) 61 47 74. De workshop gaat door bij een minimum van zes deelnemers.

 

Zaterdag 29 juni: Workshop Botanisch Tekenen door Jenny Post

Klik hier voor meer informatie.