Juni

In dagprogramma's is over het algemeen geen lunch opgenomen. In het Theehuis is het echter mogelijk een smakelijke lunch tegen een schappelijke prijs te gebruiken. De tijdstippen van cursussen, themadagen en seminars zijn de exacte begintijdstippen. Deze bijeenkomsten worden in de Boerenschuur gehouden. Houd er rekening mee dat het circa vijftien minuten kost om entree te betalen en van de kassa naar de Boerenschuur te komen.

Hele maand juni:
Ontdekkingstocht voor kinderen.
Elke donderdag zijn onze bakkers aanwezig in de Boerenschuur en bakken zij vers brood en andere lekkernijen. 

Beelden
Zie ook onder informatie exposities

Exposities

Het hele tuinseizoen in het Theehuis unieke composities van meesterbloembinders

Zondag 4 juni en maandag 5 juni: Pinksterweekend
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur, maandag van 12.00 tot 17.00 uur

Ook met Pinksteren zijn de Tuinen geopend. Op Tweede Pinksterdag vindt de start plaats van de expositie "Botanisch Tekenen" in de Boerenschuur. 
Daarnaast verkoop van o.a. planten, tuinboeken, vogeldrinkschalen en meer.

Ook meesterbloembinder Jan Wolting zal aanwezig zijn om de kunst van het bloembinden te demonstreren.

Woensdag 21 juni: Auteur Leo den Dulk signeert

Op woensdag 21 juni zal auteur Leo den Dulk van 12.00 tot 16.00 uur in de Tuinen zijn nieuwste boek "Zoeken naar de heldere lijn - De complete biografie" signeren. Deze publicatie geeft een zo volledig mogelijk, geïntegreerd beeld van leven en werken van Mien Ruys. Hoofddoel is de verspreiding van kennis over het werk van Mien Ruys.

Een begeleidende oeuvrelijst omvat alle bekende werken, waarvan een aantal representatieve projecten uitgebreider wordt beschreven. Ruys' oeuvre wordt geïnterpreteerd met gebruikmaking van gegevens uit de toenmalige context en vanuit de hedendaagse vakinhoudelijke en historische inzichten. Het boek richt zich tot een breed publiek, dat zowel vakgenoten, studenten en vormgevers als niet beroepsmatig geïnteresseerden omvat.

Het boek zal in het Theehuis ter verkoop worden aangeboden voor €39,90.

Voor meer informatie: http://dehefpublishers.nl/Recente-uitgaven/Mien-ruys-de-complete-biografie